Zij vonden wat ze zochten

Jasper

Leerling Timmerman - TEAM Bouw

In juli 2017 ben ik gestart bij TEAM Personeel. Na het kennismakingsgesprek werd duidelijk dat mijn wens om een opleiding te combineren met werken via TEAM Personeel mogelijk

Toon meer

In juli 2017 ben ik gestart bij TEAM Personeel. Na het kennismakingsgesprek werd duidelijk dat mijn wens om een opleiding te combineren met werken via TEAM Personeel mogelijk was. Na een jaar heb ik opleiding nummer 1 afgerond. Nu ben ik bezig met een vervolgopleiding.

Afspraak is afspraak bij TEAM Personeel, een wijze van werken zoals het in mijn ogen hoort te zijn. Ook de persoonlijke benadering op kantoor en tijdens de werkbezoeken is een fijne manier van werken. Voor wat betreft toekomstvisie concentreer ik mij op het behalen van mijn opleiding(en) via TEAM Personeel. En ik hoop vervolgens een vaste aanstelling te krijgen bij mijn huidige werkgever!

Toon minder

Carmen

Studente

Als stagiaire bij TEAM Personeel heb ik een erg leerzame en leuke tijd door mogen brengen. Ik heb hier alle kneepjes van het vak mogen leren en ontdekken. Het is erg fijn dat er zoveel vertrouwen

Toon meer

Als stagiaire bij TEAM Personeel heb ik een erg leerzame en leuke tijd door mogen brengen. Ik heb hier alle kneepjes van het vak mogen leren en ontdekken. Het is erg fijn dat er zoveel vertrouwen is in een stagiaire en je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen! Wat ik zelf heel bijzonder aan TEAM Personeel vind, is dat zij alle TEAM Krachten persoonlijk kennen en daarbij ook erg betrokken zijn.

Toon minder

Ernst Jan

Timmerman - TEAM Bouw

Werken bij TEAM Personeel vind ik heel fijn omdat alles goed georganiseerd is. Wat je bij een reguliere werkgever kan verwachten, kun je zeker ook bij TEAM Personeel verwachten! Het contact en de communicatie

Toon meer

Werken bij TEAM Personeel vind ik heel fijn omdat alles goed georganiseerd is. Wat je bij een reguliere werkgever kan verwachten, kun je zeker ook bij TEAM Personeel verwachten! Het contact en de communicatie tijdens het werk is erg prettig. Op het werk word je ook regelmatig bezocht. De zorg voor, tijdens en na het werk is top. Mijn doel is om naar een vaste aanstelling te werken!

Toon minder

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke werknemer een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke werknemer, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMEer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

vraag-advies-plaat