CV opstellen

Hoe maak je een goed cv? Een cv moet kort en krachtig zijn en kan het verschil maken tussen een uitnodiging voor een gesprek en een afwijzing. Je cv bevat samengevatte informatie over jezelf, waardoor anderen snel een beeld van jou krijgen.

De indeling van je cv is ook een belangrijk punt en kun je het beste als volgt opmaken.

1. Persoonlijke gegevens
a. Schrijf je naam volledig (voornamen, tussenvoegsel en achternaam)
b. Adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats)
c. Geboortedatum en plaats
d. Burgerlijke staat (gehuwd, ongehuwd of samenwonend)
e. E-mailadres
f. Telefoonnummer (vast en mobiel)

2. Opleidingen
Vermeld hier alle opleidingen en certificaten die je hebt gevolgd vanaf de lagere school. Bij iedere opleiding en cursus is het ook belangrijk om de maand en jaartallen te vermelden (van/tot) wanneer je deze hebt gevolgd en behaald. Vraag jezelf van te voren wel af of de cursus relevant is voor de vacature waarop je solliciteert en of je deze dus moet vermelden.

3. Werkervaring
Hier noteer je de bedrijven (niet alleen het uitzendbureau, maar ook de opdrachtgever) en functies in chronologische volgorde (de meest recente bovenaan) waar je in het verleden hebt gewerkt. Benadruk vooral werkervaring, die aansluit bij de vacature waarop je solliciteert.

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke werknemer een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke werknemer, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMEer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

vraag-advies-plaat